Op 28 maart doet HGK Voorzitter van der Helm mee aan Walk of Hope

 

EENHEID IN VERSCHEIDENHEID‘Walk of Hope’

28 Maart 2017 | 17:30 – 21:30 uur

Op dinsdag 28 maart is er een speciale bijeenkomst in Theater De Vaillant rond het thema ‘EENHEID IN VERSCHEIDENHEID’ (‘ONENESS IN DIVERSITY’). Dit is een boodschap voor harmonie, geweldloosheid, en interreligieuze en interculturele vrede en samenleving.

Deze bijeenkomst*) wordt gezamenlijk georganiseerd door MOC Schilderswijk, de WALK OF HOPE en Theater De Vaillant.

De avond begint met een gratis maaltijd, gevolgd door een muzikaal programma. Daarna zijn er gesprekken en zal de avond eindigen met een debat.

Gastsprekers zijn:

  • Sri M, Organisator WALK OF HOPE, sociaal hervormer, vredesactivist en spiritueel leider;
  • Sheikh Mahmood Khan, vertegenwoordiger van de Sheikh Maheboob Khan Stichting;
  • Ad Van der Helm, voorzitter van de Haagse Gemeenschap van Kerken;
  • Sheikh Khaled Bentounes, oprichter van de International Sufi Association Alawiya (AISA-NGO).

U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst., Reserveer uw plaats voor de bijeenkomst ‘Eenheid in verscheidenheid/Oneness in Diversity in theater De Vaillant op 28 maart via de website www.devaillant.nl. Hier kunt u ook aangeven of u gebruik wilt maken van de maaltijd voorafgaand aan de bijeenkomst.

Deze bijeenkomst maakt deel uit van de Walk of Hope, waarin op 30 maart 2017, bijna duizend studenten zullen lopen door Den Haag. Deze tocht en de bijeenkomst in theater De Vaillant heeft tot doel de boodschap van ‘eenheid van de mensheid’ over te brengen. Dit is een boodschap voor harmonie, geweldloosheid, en interreligieuze en interculturele vrede en samenleving.